ZAMBIADAG 2009
- - - - - Inmiddels ligt de Zambiadag 2009 al weer achter ons. - - - - - Bekijk de foto's onder het menu 'Impressie'.

Ambassadeur Molenaar en 1ste president Kenneth Kaunda
Kenneth Kaunda en koor zingen Tiyende Pamodzi (: “Samen Voorwaarts”)
Workshop 2008 (: Gezondheid en Hiv/aids)

Dit jaar zal voor de derde keer op rij de “Zambiadag”  plaatsvinden. Deze dag is inmiddels een begrip aan het worden voor allen die Zambia een warm hart toedragen. De afgelopen twee jaar werd de Zambiadag georganiseerd door de directie Sub-Sahara Afrika van het ministerie van Buitenlandse Zaken samen met de Nederlandse ambassade in Lusaka. Voor Zambiadag 2009 is samenwerking gezocht met een vertegenwoordiging van de kleine Particuliere Initiatieven (PI’s) die actief zijn in Zambia.


De dag is vooral bedoeld voor kleine PI’s om te kunnen netwerken en om op de hoogte te worden gehouden van de politieke en praktische ontwikkelingen in Zambia, maar andere geïnteresseerden zijn ook van harte welkom.

Deze website is in het leven geroepen om uzelf goed te kunnen voorbereiden op de Zambiadag. Onder de menukeuze 'deelnemers' staan de deelnemende organisaties, op volgorde van inschrijving, waar u gemakkelijk doorheen kunt navigeren. Zo kunt u achterhalen op welke wijze iedereen zich inzet voor Zambia. Ook de sterke en zwakke punten kunnen interessant zijn om de juiste gesprekspartners te kunnen achterhalen om mee te netwerken.

We wensen u 20 november alvast een interessante en leerzame dag toe.

Namens de organisatie,